Vissza a kezdőoldalraOldaltérképÍrj e-mailt nekünk!
 

ÜDVÖZÖL A WAP.222.HU   SMSMOBIL TÁRHELY ÉS A "Mobil Robot"

Részesedésed:

A mobil oldalad, portálod bevételéből részesedsz.
A bevételek a Látogatóid által küldött emelt díjas SMS-ekből képződnek. Minél több Látogató szeretné megnézni a Wap Portálod, annál több hozzád való belépési jelszót fognak SMS-ben kérni, így annál több bevételed lesz.
Az SMS-ek díját a Látogatók a mobilszolgáltatók felé fizetik ki, akár előfizetésesek, akár felöltőkártyások. Ezt a mobilszolgáltatók havonta összegyűjtik, levonják belőle a részesedésüket, működtetési költségeiket és a maradékot adják át az SMS rendszerek üzemeltetőin át a biztosit a Felhasználóinak, azaz a Mobil lapok, portálok szerkesztőinek.

A részesedési táblázatunk a következő:

Minimum érték:

SMS
díjsáv
250
800
400
600
1500
részesedésed
100 Ft.
250 Ft.
160 Ft.
220 Ft.
600 Ft.


Te magad állíthatod be, hogy miért mennyi pénzt kérsz.
Az 7különféle díjsávú SMS szám mindegyikéhezt hozzárendelhetsz egy idő intervallumot, hogy az adott díjért hány napig léphet be a Látogató oldalad védett (fizetős) felületére.
Tehát pl. beállíthatod, hogy 160 FT+Áfa-ért 1 napig. 252 FT+Áfa-ért 5 napig, 400 Ft+Áfá--ért 10 napig, 640 Ft.+áfá-ért 22 napig és 800 Ft+áfá-ért 30 napig, stb. Az időintervallum 1 és 90 nap között mozoghat.

Egy új waplap a védelmi (fizetős) beállitások után 36 órával lesz ténylegesen védett, tehát, hogy csak felhasználói vévvel és jelszóval lehet belépni a Látogatóknak, addig ingyenes.

A Statisztika menüpontban megnézheted, hogy melyik díjsávú SMS számra hány SMS-ed érkezett és a jutalék százalékod alapján most éppen mennyi a járandóságod. Ha egy időszak után elszámolunk veled, kifizettük a pénzedet, akkor a rendszer lenullázza a már kifizetett összeget és ujraindul a számlálás.

Amikor rendezünk egy kifizetést (pl. lekértél 11.500 Ft-ot), akkor mi a pillanatnyi (tehát, amikor kiszámíttatjuk az adólevonásod) általában nagyobb értékről számítjuk a pénzed, hiszen a pénzed lekérési időponttól jött még SMS-ed, így akkor, már pl. 12.300 Ft-ot van.
Ekkor mi nullázzuk a számlálós (SMS szám és járandóság) és cca. 10 nap múlva utaljuk a pénzed, ez alatt átfut az adó és TB. Adminisztráción.
A levont adó miatt ne minket szidj, ezt elviszi az APEH, egy részét meg a leendő nyugdíjadban kapod vissza. Céges számlázás esetén a jelzett értékek bruttó értékek.

Tehát lehetsz nagyon olcsó, ha a 160-Ft-os 90 napra állítod be (s ez esetben a 252/400/800/1000/1500 Ft+áfást díjsávokat üresen hagyod) vagy nagyon drága, ha az 1500 Ft.+áfást SMS-t 1 napra állítod be (és a többit üresen hagyod)

Légy korrekt! Tehát az általad választott díjsávokhoz arányos díjakat határozz meg, bár tudjuk ez relatív, mert egy jó papparazzi fotóért 1 napra is lehet akár 1000 Ft-ot is kérni. A tartalom volumenére, jellegére utalj a regisztrációnál az oldalad leírásakor

Havonta elszámolunk és fizetjük a részesedésed. Ha a havi részesedésed nem éri el a 10 ezer Ft.-ot, akkor tovább görgetjük az összeget, míg egy hó végi elszámolásnál el nem éri, s akkor utaljuk. Nagyon kis összegű átutalásnál aránytalanul sok a postai díj, s így neked alig maradna.

Fontos! Ha a regisztrációnál nem adod meg pontosan az adataid, nem tudjuk hová postázni a pénzt!

Határidők: Hozzánk az SMS-ek részesedése tárgyhót követő 45. napig folyik be, tehát az elszámolt részesedéseket ezután tudjuk utalni, ami Postai Csekk formájában történik az általad megadott adatok alapján.