Vissza a kezdőoldalraOldaltérképÍrj e-mailt nekünk!
 

ÜDVÖZÖL A WAP.222.HU   SMSMOBIL TÁRHELY ÉS A "Mobil Robot"

GYAKORI KÉRDÉSEK (FAQ)

1./ Látogatóknak:

Jelszót kér, mit tegyek?
Az wablap tulajdonosok tartalma döntőrészt fizetős. Akkor kér jelszót a rendszer, ha a fizetos (tagsági) részre akarsz belépni. Ekkor, ha ide is be akarsz lépni SMS-ben kell tagságit kérned.

Az elküldendő üzenet a 222 OLDALNÉV kell, hogy legyen. (pl. a kutya nevü oldal esetén a 222 kutya üzenetet kell SMS-ben küldened. A lapnév, így az aldomain név mindig ékezet nélküli, tehát NE küldj ékezetes üzenetet SMS-ben! A 222 után szóköz kell, majd a lap neve, pl. 222 MINTA, tehát ekkor a "wap.minta.222.hu" című lapra kapsz belépési jelszót. Azt, hogy melyik számra küld el az SMS-t, az dönti el, hogy hány napra kérsz belépési tagságit. Az egyes telefonszámokhoz tartozó belépési időt az adott waplap szerkesztoje határozza meg, s írja ki az oldalára.

Nem fogadja el a jelszót!
Az SMS-ben küldött felhasználói név és jelszó mindig jó! Lehet, hogy rosszul írtad be! Ellenőrizd, foleg a jelszónál, mert ott a csillag miatt nehezen látni, hogy mit írsz be. Lehet, hogy már lejárt a belépésed. Nézd meg melyik SMS számra küldted a jelszókéro SMS-t, illetve az adott waplapon ez hány napos belépésre jogosít fel. S végül ne feledd, a jelszó csak arra a waplapra érvényes, amire kérted.

Nem látom a nagy méretű képeket!
Nem léptél be tagként az adott waplapra! A teljes méretű képeket csa
k tagok láthatják

Nem megy a videó!!
Nézd meg, hogy van e videólejátszó (real player) a telefonodon. Ha nincs mobilszolgáltatónál telepíttesd (persze ha a mobilod arra alkalmas) vagy letöltheted tőlünk weben a www.222.hu oldalról. A feltett videók 60-250 KB közötti méretűek és 3gp kiterjesztésűek, ezt a legtöbb telefon lekezeli. Feltehetsz *mp4 kiterjeszést is (ezeket a Sony-Ericcson készülékek "szeretik"), de ezt jelezd a Látogató felé.


1./ Lapszerkesztőknek:

Eltünt a regisztrációm!
Aki a regisztrációt követő 7 napon belül nem lép be az admin felületére és 15 napon belül nem tölt fel tartalmat, annak a rendszer automatikusan törli regisztrációját. Tárterület korlát nincs, de akinek látogatottsága nem ér el huzamosan egy minimális szintet se, azt a rendszer idővel szintén törli. Politikai tartalmat tartunk kívánatosnak az oldalra.

Nem jelent meg az oldalam!
-Nem állitottál be egy SMS díjsávot se
-Nem töltöttél fel min. 20 KB mennyiségben képet, vagy nem vártad meg, mig ezt a képkonverter lekezeli.

Hol van az oldalam közvetlen elérése?
http://wap.oldalamneve.222.hu

Feltöltöttem képeket, de a helyükön csak "kockák, üres helyek" látszanak:
Nyugi, a képkonverter cca. 20 percenként fut le.

Regisztráltam, beállitottam az SMS-t, feltöltöttem, de nem fizetős az oldalam!
Nyugi, a védelem a tárgynapot követő nap 03 órakor kapcsol be, s onnantól folyamatos.

Nem látam a frissen feltett Kategoriámat (rovatomat)!
Töltsd újra (reload) (F5) a lapot és már látod!

Feltettem képet, szöveget, de nem látom vagy csak egy részét!
Nézd, meg, hogy jó Kategóriát választottál-e. Pl. a Hír kategóriában megjelenik a Cím, az előzetes szöveg, hirszöveg és a kép (1 db.) is. Viszot a Képsorozat Kategoriában csak a Cím és a kép
jelenik meg, az előzetes- és a teljes szöveg nem. Tehát ha Képsorozatban 1 képet választasz, ott hiába teszed fel a szöveget, nem jelenik meg.
Javithaszt a Kategóriák/Módosítás menüpontban.

Mit vihetek fel a Letöltés rovatba?
- Videó, *.3gp, *.mp4
- Java játék, alkalmazás,
- Hang: *.amr, mp3

- Szöveg: txt
- Anim gif (bizonyos telefon típusokra)
- Kép (*.jpg, *.gif) (max 100 Kb)

Bonyolult a belépési jelszóm!
Írd át a Beállitások menüpontban. (Ékezet, spec karakter tilos!)


Javasoljuk, hogy minden megjelenési tipust próbáldj ki 1 felvitellel, várd amíg megjelenik, s ha OK, akkor nyomhatod fel.

Support: info@222.hu