Vissza a kezdőoldalraOldaltérképÍrj e-mailt nekünk!
 

ÜDVÖZÖL A WAP.222.HU   SMSMOBIL TÁRHELY ÉS A "Mobil Robot"

Jogi közlemény

A wap.222.hu oldalon található technológiai, szoftveres, megoldások, müködési modulelelemek kizárólagos jogtulajdonosa az IzzyPay Kft. Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató előzetes írásos beleegyezésével történhet.

A Szolgáltató semmiképpen nem vállal felelősséget a Felhasználók által a rendszerben kialakitott wap oldalak tartalmáért.

A Tartalomszolgáltató a rendszer használatbavételével kijelenti, hogy a/z (értékesítendő) tartalom (szolgáltatás) terjesztési, értékesítési jogával rendelkezik, a tartalom harmadik személy személyiségi és egyéb jogait érdekeit nem sérti, törvényesen jár el, illetve az esetlegesen ebből adódó jogi vita, hatósági eljárás esetén ezért kizárólagos felelősséget vállal és minden IzzyPay oldali megkeresés esetén a IzzyPay helyett felelősségvállalóként belép.

A Szolgáltató semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért és, különösen, a Szolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető wapoldalain található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak.

Az üzemeltető nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, az oldal tartalmának törléséből eredő károkért, továbbá nem vállal felelősséget a változtatásokból eredő károkért sem.

Szolgáltató fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.
Az esetleges módositásokat ezen weboldalán az életbelépésüket megelöző 15. napon közzéteszi.