Vissza a kezdőoldalraOldaltérképÍrj e-mailt nekünk!
 

ÜDVÖZÖL A WAP.222.HU   SMSMOBIL TÁRHELY ÉS A "Mobil Robot"

Szabályzatunk:

A wap.222.hu egy szabad felhasználású ingyenes wap tárhely (SMSWAP) szolgáltatás. Az itt elhelyezett tartalomért a Szolgáltató nem felel, az ezzel kapcsolatos jogszabályok betartása a Felhasználók kizárólagos kötelessége!
Az esetleges vitás eseteket a Felek közvetlenül kell, hogy rendezzék.
Minden Felhasználó regisztrációs Email címe az oldalán szerepel, kérjük neki irjanak, mi sem figyelni, sem felülszerkeszteni a waplapot nem tudjuk.

A Szolgáltató semmilyen módon nem felelos a Szolgáltatás idoszaki szüneteltetésért, illetve jogában áll minden indoklás nélkül a Felhasználó állományát részben vagy egészben törölni, a Felhasználó regisztrációját megszüntetni, természetesen az addigi járandósága megfizetésével.

Azonnali kizárás jár bármilyen rendszer rongálási, behatolási, számítógépes csalási kísérletért és könyörtelenül kizárunk mindenkit, aki megtéveszteni, becsapni próbálja a Látogatókat, pl. a waplapján a kért díjhoz képest aránytalanul kicsi a tartalom, stb.,

Aki a regisztrációt követo 7 napon belül nem lép be az admin felületére és 15 napon belül nem tölt fel tartalmat, annak a rendszer automatikusan törli regisztrációját.

Tárterület korlát nincs, de akinek látogatottsága nem ér el huzamosan egy minimális szintet se, azt a rendszer idovel szintén törli.
S ha valaki szinte semmit se tölt fel, csak foglalja más előtt a „Friss oldalak” helyet, törlünk.
Nem figyelmeztetünk, törlünk!

Fogyasztó (Látogató) védelem:

Elsődleges nálunk a fizető Látogatók védelmi. Ezért minden olyan oldalt törlünk, mely nem a valós tartalomnak megfelelően mutatkozik be, azaz becsapja a látogatókat. Elvárjuk, hogy minden látogató a beállított viteldíjnak megfelelő tartalmat kapja. Így pl. ha valaki mindösszesen 1 db. képet tesz fel és úgy harangozza be magát, hogy itt képeEK (sok kép) van, akkor ez átverés. Törlünk. Fontos az arányosítás. (Ennek megítélési jogát fenntartjuk, de tisztességes tartalomszolgáltató érzi is ezt). Persze lehet akár 1 db.. képért is akár 1.000 Ft-ot kérni, de akkor ezt fel kell tüntetni


Politikai tartalmat tartunk kívánatosnak az oldalra, így letöröljük.

Kifizetésekkel kapcsolatban a Bevételmegosztási Szabályzatunk az irányadó.

Látogatói SMS-ek tekintetében a jelzett számokra érkezett
222 (szóköz) oldalnév szövegü hibátlan üzeneteket tudjuk elfogadni.

Felhasználóink adatait titkosan kezeljük.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a wap oldalak megtekintése, file-ok letöltése, futtatása telefonspecifikus, így a wap.222.hu nem garantálja, hogy minden mobiltelefonon, minden alkalmazás hibátlanul megjelenik.
Amennyiben az Ön telefonkészüléke (hardver+szoftverek) valamilyen alkamazás értelmezésére, futtatására nem alkalmas, ez nem jelenti azt, hogy a wap.222.hu ne teljesített volna hibátlanul. Alkalmazási problémák esetén forduljon a telefonkészülés gyártójához, szervizéhez, illetve hálozati átvitellel, WAP, GPRS, SMS problémákkal pedig mobilszolgáltatójához.


Regisztációm végrehajtásával az alábbi pontok betartásását elfogadom
és vállalom:


Kijelentem, hogy a hatályos 2001. évi CVIII törvény értelmében egyéni tartalomszolgáltató vagyok.

Kijelentem, hogy az általam feltöltött adatokért teljes büntetőjogi felelősséggel tartozom, az ebből származó esetleges jogi következményekért Szolgáltatómat semmiféle felelősség nem terheli.

Ezennel elfogadom, hogy Szolgáltató a wapoldalam felső részén adServer reklámbannert jelenítsen meg az általa meghatározott tartalommal, átlinkelve más url-ekre.

Hozzájárulok, hogy a Szolgáltató előzetes hozzájárulásom nélkül megszüntesse regisztrációmat, amennyiben jelen Szabályzatot megszegem és tudomásul veszem, hogy szabálysértési törlés esetén SMS nyilvántartásom is törlödik, jutalékkövetelésem megszünik!

Hozzájárulok, hogy a szolgáltatást üzemeltető D.C. Lax Kommunikáció alkalmi jelleggel technikai hírlevelet küldjön számomra.

A Szolgáltató adatkezelésről, jogi állásfoglalásról közzétett tájékoztatóját valamint a szolgáltatás ismertetőjét elolvastam, azokat elfogadom és betartom.

                                                                - * -